ENVIRONMENT ACOUSTICS

De tertiaire sector

13/12/2019

De tertiaire sector is in volle evolutie : drastische kostenbesparingen, nieuwe infrastructuren voor transmissie- en informatieverwerking, concurrentie en hergroepering, verbetering van de communicatie en de flexibiliteit, steeds delicatere prognoses.

Een verregaand gespecialiseerd domein : de tertiaire akoestiek
Environment Acoustics beperkt zich vrijwillig tot de studie van de tertiaire ruimten om aan zijn klanten een maximaal niveau van vakbekwaamheid te kunnen verzekeren.

Theoretische kennis en ervaring op de werkplek
De ervaring in tertiaire akoestiek is het resultaat van grondige theoretische kennis van een domein, gecombineerd en in overeenstemming met een ongetwijfeld unieke verworven ervaring op het terrein.

Aangepaste en doelgerichte hulpmiddelen
Onze ingenieurs hebben eigen analyse- en simulatiemiddelen ontwikkeld, aangepast aan de specifieke problematiek van de tertiaire ruimten : de kwaliteit van het omgevingsgeluid, de concentratie en de effectiviteit van het personeel of ook de vertrouwelijkheid van de gevoerde gesprekken.

Bestaand gebouw en nieuw project
Alle studies zijn voorgesteld in een rapport voorzien van diverse grafieken dat zo opgezet is dat de redenen voor- en de gevolgen van de keuzes duidelijk worden uitgelegd aan- en begrepen door de beslissingsbevoegde personen, zelfs wanneer deze niet in het bezit zijn van de kennis die betrekking heeft op akoestisch comfort.

 
Volgende pagina >
U bent hier: Index > Ons Bedrijf - Onze missies > De tertiaire sector