ENVIRONMENT ACOUSTICS

Ons Bedrijf - Onze missies

16/11/2019

Environment Acoustics is een Belgisch bedrijf gesitueerd in Brussel dat gespecialiseerd is in akoestisch advies voor de tertiaire ruimten. We bogen op meer dan 10 jaar ervaring in dit domein, met een dekking over gans Europa evenals andere continenten.

Wie zijn we : ingenieurs akoestici gespecialiseerd in de tertiaire sector. Ontdek waarom we ons bijna uitsluitend concentreren op het tertiaire domein.

Wie zijn we : de sectoren die we dekken. In de tertiaire sector bestaan talrijke types van ruimten: open en gesloten kantoren, flexibele kantoren, conferentiezalen, banken, call-centers, etc. Elk type van ruimte heeft zijn eigen vereisten en behandeling...

Wie zijn we : ons verantwoordelijkheidscharter. In 7 punten, dit charter vertegenwoordigt ons intellectueel en financieel engagement tegenover onze klanten.

Wie zijn we : onze internationale dekking. Dankzij een netwerk van partners, zijn we aanwezig in talrijke regio's van de wereld.

Wat kunnen we u bieden? Enkele voorbeelden van problemen waarmede we dagelijks geconfronteerd worden, evenals types van studies die we uitvoeren.

Enkele van de talrijke referenties... Klanten die ons terecht hun vertrouwen hebben geschonken.

Onze volledige gegevens. Wenst u ons te contacteren? Heeft u een speciale vraag? Aarzel niet!

 
Volgende pagina >
U bent hier: Index > Ons Bedrijf - Onze missies